Eric Dutilieux   ·   +32 (0)472 / 770 771   ·   info@forevents.be   ·   BE 879.530.078   ·   Conditions générales de vente
- ILS NOUS FONT CONFIANCE -
FR  //  EN  //  NL
Rejoignez-nous sur Facebook
Forevents, huidige bedrijf in het universum van de Belgische evenement voor vele jaren was winnaar van de 2007 Mercury Prize. Het is een partner van referentie voor het maken van uw evenement een uitzonderlijk moment.  Een team van professionals te uwer beschikking u verstrekt : 1. Decoratie meubilair na uw thema 2. De florale decoratie, planten en bomen. 3 team van tweetalige gastvrouwen. 4 geluid versterking en lichte indoor/outdoor.  5 tekst & laser Show.
Privé-evenementen  //  Conferentie business-naar-geheel  //  Zakelijke en andere vieringen...
Het kleine theater de unieke opzet in de regio van bergen.

Is samengesteld uit verschillende gebieden, van 20 tot 750 mensen, waaronder met inbegrip van de grote hal van het theater met een balkon, volledig uitgerust in geluid, verlichting en video scène. Cocktail, lunches, tentoonstelling, congres maar ook en bovenal toont, theaters, concerten en privéfeesten.

Het kleine theater is een plaats van uitzondering voor uw particuliere en openbare evenementen. Bij mooi weer is onze 200 m² tuin de ideale plek voor uw recepties onder onze tuinhuisjes en parasols.

Découvrez notre site www.lepetittheatre.be
KOXINEL (nl) een bedrijf uitsluitend gericht op e-commerce en verkopen via de telefoon.

Ballonnen voor alle evenementen, geboorte, huwelijk, verjaardag, maar ook voor bedrijven, met decoratie winkel, open deuren, openingen, marketing acties.  KOXINEL is ook het ontwerp van luier taarten, verkoop van lint naar huwelijk artikel, boeken gouden urnen, decoratieve, enz. KOXINEL het is ook gratis verzending op de grote bergen.

KOXINEL is erkend "bergen stad van de gift"

Découvrez notre site www.koxinel.be
AXELIS gebeurtenis management professionals die onvermoeibaar werken om te maken van de best mogelijke ervaring voor uw gasten, de sterren, de sponsors, de spelers en de toeschouwers.

Advies en bijstand bij het ontwerpen van uw project. Wij selecteren voor u de beste leveranciers in perfecte opzichten met uw verwachtingen en uw budget.  Ontwerp en de volledige ontwikkeling van A tot Z.

Met onze commissarissen zorgen wij in alle rust voor de perfecte verloop van het evenement, zodat u volledig aan uw gasten verzorgen.

Découvrez notre site très prochainement.